Daniškas pyragas „Drommekage“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 350 gramų
- Cukrus, rudasis, 250 gramų
- Margarinas, 200 gramų
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Kvietiniai miltai, aukščiausios rūšies, 375 gramai
- Pienas, 0.75 stiklinės
- Kokosas, drožlės, 100 gramų
- Kepimo milteliai, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, puse stiklinės pieno ir ištirpintais 75 g margarino.
Dėti miltus, išmaišytus su kepimo milteliais ir vanile.
Viską gerai išplakti.
Kepti 20 min 200 laipsnių orkaitėje.
Ar iškepė tikrinti mediniu pagaliuku.
Viršui rudąjį cukrų sumaišyti su kokoso drožlėm, 0,25 stiklinės pieno ir 125 g tirpinto margarino.
Šia mase aptepti visą pyrago viršų ir dar dėti į orkaitę 5 minutėms.
Išėmus iš orkaitės palaukti 20 minučių ir tada pjaustyti.
Pyragas gaunasi labai purus, drėgnas ir saldus.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-05-12 10:08
O kokioje skardeleje ji kepti? na kokiuose ismatavimuose nes nuotraukose jis net dviejose



2012-12-18 19:50
katik pabandziau issikepti ir man pavyko!!
gavosi labai minkstas, tiesiog burnoje tirpsta kaip skanu
Aciu uz receptuka 



2012-04-13 00:02
Gal zinot, kaip "
pandouer" (nzn. kaip parasyt) bandeles kepamos? 


2012-04-12 21:20
laabaai sakanus,kai atvyksta i svecius dukteresia,visada palepinu siuo pyragu,ji dievina si pyraga,namiskiai taip pat labai megsta.




2013-10-31 22:58