Daniškas kriaušinis pyragas

Daniškas kriaušinis pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Kriaušės, konservuotots, 400 gramų
  • Vanilė, pudingas, pakelis, 1 vienetas
  • Pienas, 250 mililitrų
  • Tešla, sviestinė, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:

Pudingo miltelius sumaišome su pienu ir ant mažos ugnies verdame, kol pradeda tirštėti.
Sviestine tešla išklojame apskritą formą (tešlos blyno skersmuo turi buti 4 cm didesnis nei jusu turima forma) ir pabarstome cukrumi.
Sudedame ant viršaus riekelėmis arba skiltelėmis supjaustytas kriaušes ir apipilame jau atvėsusiu pudingu.
Užraitome tešlos kraštelius ir kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 min.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Sandra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
mamyte....
2010-06-21 10:47
diancik
2010-03-17 10:06
na visai buvo skanu bet labai saldus
suzavėta
2009-07-12 22:42
nuostabu, tikrai labai skanu
(anonimas)
2009-05-20 13:39