Daniškas kriaušinis pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Kriaušės, konservuotots, 400 gramų
- Vanilė, pudingas, pakelis, 1 vienetas
- Pienas, 250 mililitrų
- Tešla, sviestinė, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
Pudingo miltelius sumaišome su pienu ir ant mažos ugnies verdame, kol pradeda tirštėti.
Sviestine tešla išklojame apskritą formą (tešlos blyno skersmuo turi buti 4 cm didesnis nei jusu turima forma) ir pabarstome cukrumi.
Sudedame ant viršaus riekelėmis arba skiltelėmis supjaustytas kriaušes ir apipilame jau atvėsusiu pudingu.
Užraitome tešlos kraštelius ir kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-03-17 10:06
na visai buvo skanu bet labai saldus



2009-07-12 22:42
nuostabu, tikrai labai skanu



2009-05-20 13:39


2010-06-21 10:47