Danguolės keksiukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 160 gramų
- Vanilė, 6 lašai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 320 gramų
- Manų kruopos, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Grietinėlė, 10 proc. riebumo, 180 gramų
- Varškė, 200 gramų
- Druska
- Sviestas, 100 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Minkštą sviestą išsukau su cukrumi. Sukau, kol cukrus ištirpo.
Tuomet įmušiau kiaušinį ir gerai išmaišiau.
Taip pat įmaišiau grietinėlę, vanilę, druską, varškę, manus, kepimo miltelius ir miltus.
Vientisą tešlą supilsčiau į formeles.
Kepiau maždaug 25 minutes 175° C karštumo orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-01-14 20:26
Ziauriai skanu mama visada kepa
2014-02-17 20:26