Dainoros pyragas

Dainoros pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Graikiniai riešutai, 125 gramai
  • Kakava, 4 valgomieji šaukštai
  • Medus, 320 gramų
  • Morkos, 150 gramų
  • Muskatas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Obuoliai, 150 gramų
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Apelsinų sultys, 2 vienetai
  • Soda, nugesinta, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Šokoladas, juodasis, 50 gramų
  • Aliejus, be kvapis, 80 mililitrų
  • Razinos, 100 gramų
  • Kokosas, drožlės, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Į dubenį supilame aliejų, medų, 2 apelsinų sultis, 1 aplesino smulkiai sutarkuotą žievelę ir išmaišome.
Morkas sutarkuojame smulkia tarka, kaip tarkuojame bulves plokštainiui. Morkų tarkę nuspaudžiame ir sultis nupilame. Obuolius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka.
Į skystą masę įmaišome morkų tyrelę ir tarkuotus obuolius.
Kokoso drožles sumaišome su razinomis, cinamonu, muskatu, sukapotais arba maltais graikiniais riešutais, kakava ir miltais.
Į tešlą įmaišome birių produktų mišinį. Taip pat į tešlą įmaišome sodą.
Paskutinis ruošimo etapas: į tešlą įmaišome smulkiai sulaužytą arba sutarkuotą šokoladą.
Tešlą supilame į kepimo formą ir kepame apie 50 minučių 180-190° C temperatūros orkaitėje.

Receptą atsiuntė: Dainora
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ewa10
2013-02-04 13:33
niam labai labai skanus