Cukriniai sausainiai su cinamonu

Cukriniai sausainiai su cinamonu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
  • Druska
  • Sviestas, kambario temperatūros, 110 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Sviestą su cukrumi maištyti tol, kol cukrus ištirpsta ir gausime vienalytę
purią masę.
Įmušti kiaušinį, įlašinti vanilės ekstrakto, išplakti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, druska ir suberti į plakinį. Viską gerai išmaišyti.
Rankomis formuoti graikiško riešuto dydžio rutuliukus, juos apvolioti cukraus ir cinamono mišinyje, dėti į kepimo skardą, lengvai suploti.
Tarpus tarp sausainių palikti didesnius, nes kepant jie plėsis.
Kepti iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 10-12 minučių.
Iškeptus nuimti nuo skardos ir atvėsinti.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: http://forelle.blogas.lt
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Eglė
2019-11-05 14:28
Ačiū už receptą! Gaminau su trimečiu, pats tas - labai paprasta ir labai skanu! Liuks
Asta
2018-05-18 11:26
Bandysim daryti
emma
2016-07-03 22:11
Tiesiog puiku
Aušrinė
2016-07-03 22:07
Labai labai skaniai gavosi
Aistė
2016-01-16 14:54
Autorė net nepasivargino recepto normaliai užrašyt. Iš kur tie miltai atsiranda? Kiek jų dėt?