Cukriniai riestainiukai - Petits palmiers

Cukriniai riestainiukai - Petits palmiers
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bemielė sluoksniuota tešla, 500 gramų
  • Rudasis cukrus, 70 gramų
  • Cukrus, 70 gramų
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenėlyje sumaišyti rudąjį ir baltąjį cukrų bei cinamoną.

  2. Išvynioti vieną sluoksniuotos tešlos lakštą ir apiberti jį trečdaliu cukraus mišinio. Išvynioti antrą tešlos lakštą, uždėti ant pirmojo ir pabarstyti cukraus mišiniu.

  3. Užlenkti kraštus ir vynioti iš abiejų pusių, kol abu ritiniai susitiks tešlos viduryje. Suvynioti į kepimo popierių ir palaikyti šaldytuve 30 minučių. Supjaustyti riekelėmis.

  4. Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 190 laipsnių 10 minučių, po to apversti ir toliau kepti dar 10 minučių.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą