Cukinijų žiedelių kepsnys

skanaus!!!
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukinijos, (apie 2-2,5 cm storio), 2 riekės
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
- Soja, faršas, 50 gramų
- Mėsa, malta, 100 gramų
- Majonezas, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Prieskoniai, įvairūs (Santa Maria)
- Morkos, 1 vienetas
- Česnakai, 3 skiltelės
- Aliejus
- Svogūnai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Cukiniją pjaustyti 2-2,5 cm žiedais, išimti sėklas, barstyti prieskoniais, labai tinka Santa Marios persiladas, padruskinti ir apkepti lengvai aliejuje. Nusausinti aliejaus perteklių.
Morką, svogūną ir česnaką smulkinti, pakepti aliejuje, dėti paruoštą mėsos ir sojos faršą, prieskonių, apkepti. (Sojos faršą apvirti apie 10 min. vandenyje su kubeliu buljono). Galima pagardinti trupučiu krapų, salierų ar laiškiniu česnakėliu.
Paruoštą įdarą dėti į cukinijų žiedus, uždėti šiek tiek majonezo, berti tarkuotą sūrį ir kepti orkaitėje ar konvekcinėje krosnelėje, kol sūris paruduos. Skanaus)))))
» Rašyti komentarą