Cukinijų ir paprikų garnyras

Cukinijų ir paprikų garnyras
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 5
  • Paprika, radonoji, 5 vienetai
  • Pomidorų padažas, lietuviškas, 800 mililitrų
  • Cukinijos, vidutinio dydžio, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Nuplautas daržoves susmulkiname - cukiniją kubeliais, paprikas juostelėmis. Česnako skilteles pjaustome plonais griežinėliais.
Į puodą pilame pomidorų padažą ir užverdame. Sumetame daržoves ir vis pamaišydami troškiname. Cukinijos kubeliai neturėtų suvirti į košę. Kad išliktų kubelių forma, prieš troškinant, cukinijos kubelius reikėtų palaikyti apibarsčius cukrumi. Suminkštėjus ir sutirštėjus troškiniui, jis atvėsinamas ir supilaujamas į sterilius stiklainius.Laikyti šaldytuve, suvartoti geriausia per porą mėnesių.

Puikus paukštienos ir kitokios mėsos garnyras. Skanu valgyti ir vieną :)

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
hm
2014-09-03 07:41
Bet pomidorų padažas toli gražu ne sveikas, o chemijos prifarsiruotas produktas.... Tikrai geriau pomidorų tada natūraliu ir druskos, cukraus, acto....
Dana
2011-08-02 15:05
tai , kad man puikausiai ir rūsyje išsilaiko, aš dedu citrinos rūgšties, nededu česnko ir viskas super
lape
2010-07-28 12:40
Receptas geras tik gal vietoj padažo galima dėti nuluptus pomidorus?
Lina
2009-03-18 11:34
nereikia pykti, as tik issakiau savo nuomone O parduotuveje neperku, tik pasigaminu visada pati, tiek, kiek reikia pavalgymui
penelope
2009-03-18 11:26
tai puiku, eik i parduotutve pirk gaminius, kurie ir ne saldytuve laikomi galioja metus. kas kam. vieni renkasi naturalius, chemijos neprifarsiruotus gaminius, kitiems geriau E+E+E - uztai galima ilgai laikyti kur spintelej.