Cukinijos žiedelių kepsnys

Cukinijos žiedelių kepsnys
skanaus!!!
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukinijos, (apie 2-2,5 cm storio griežinėliai) , 2 vienetai
  • Sūris, fermentinis (tarkuotas) , 100 gramų
  • Mėsa, malta, 100 gramų
  • Soja, faršas, 50 gramų
  • Prieskoniai, SANTA MARIA (kelių rūšių juodi pipirai, mėsai ir kt.)
  • Česnakai, 3 skiltelės
  • Aliejus
  • Majonezas, 4 arbatiniai šaukšteliai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Cukiniją pjaustyti 2-2,5 cm žiedais, išimti sėklas, barstyti prieskoniais, labai tinka "Santa Maria" persiladas, padruskinti ir apkepti lengvai aliejuje. Nusausinti aliejaus perteklių.

  2. Morką, svogūną ir česnaką smulkinti, pakepti aliejuje, dėti paruoštą mėsos ir sojos faršą, prieskonių, apkepti. (Sojos faršą apvirti apie 10 min. vandenyje su kubeliu buljono). Galima pagardinti trupučiu krapų, salierų ar laiškiniu česnakėliu.

  3. Paruoštą įdarą dėti į cukinijų žiedus, uždėti šiek tiek majonezo, berti tarkuotą sūrį ir kepti orkaitėje ar konvekcinėje krosnelėje, kol sūris paruduos. \


    Skanaus.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą