Cukinijos ir maltos mėsos užkepėlė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 200 gramų
- Kiaulienos faršas, 0.5 kilogramo
- Pienas, 150 gramų
- Druska
- Aliejus, kepimui
- Cukinijos, 1 kilogramas
- Pomidorų pasta, 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Smulkiai sukapotus svogūnus pakepinti keptuvėje kelias minutes.
Sudėti faršą ir kepinti iki 7 min.
Po to įberti prieskonių, įmaišyti pomidorų pastą ir kepinti dar iki 7 min.
Cukinijas (turėjau jaunas) supjaustyti 5 mm griežinėliais.
Į kepimo formą dėti cukinijų griežinėlius (eilėmis), dalį faršo, cukinijas, faršą ir vėl cukinijas.
Apibarstyti smulkiai tarkuotu sūriu (turėjau Parmezano) ir kepti iki 35 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-08-22 13:54