Cukinijos ir maltos mėsos užkepėlė

Cukinijos ir maltos mėsos užkepėlė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 200 gramų
  • Kiaulienos faršas, 0.5 kilogramo
  • Pienas, 150 gramų
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
  • Cukinijos, 1 kilogramas
  • Pomidorų pasta, 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Smulkiai sukapotus svogūnus pakepinti keptuvėje kelias minutes.
Sudėti faršą ir kepinti iki 7 min.
Po to įberti prieskonių, įmaišyti pomidorų pastą ir kepinti dar iki 7 min.
Cukinijas (turėjau jaunas) supjaustyti 5 mm griežinėliais.
Į kepimo formą dėti cukinijų griežinėlius (eilėmis), dalį faršo, cukinijas, faršą ir vėl cukinijas.
Apibarstyti smulkiai tarkuotu sūriu (turėjau Parmezano) ir kepti iki 35 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Receptą atsiuntė: Laura
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Gendra
2012-08-22 13:54
labai skaniai atrodo- sivakar isbandysim