Cukinijos įdarytos su faršu ir voveraitėmis

Cukinijos įdarytos su faršu ir voveraitėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas, lapeliai
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiauliena, malta, 1 kilogramas
  • Voveraitės, 300 gramų
  • Sūris, 300 gramų
  • Druska
  • Prieskoniai
  • Cukinijos, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Cukinijas perpjauname per pusę, išimame vidurius su sėklomis , pabarstome druska ir pipirais, dedame ant blėkutės.

Į faršą susedame pjaustytas voveraites ir svogūnus, bei baziliko lapelius, dedame druskos , pipirų, santa marijos mėsos prieskonių, viską sumaišome ir sudedame į cukinijas.

Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu ir nulupame, supjautome riekelėmis ir sudedame ant faršo.

Sutarkuojame smulkiai sūrį ir užbarstome ant pomidorų.

Kepame orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 45-60 minučių. Paragaukite skonis tikrai super, mūsų šeimai labai patinką.Skanaus.

Receptą atsiuntė: Engrida
» Rašyti komentarą
» Komentarai
albina
2019-07-21 13:07
malta kiauliena-faršas
Pffff
2015-08-11 13:14
Viskas čia gerai. Koks nulupti? Taigi jaunos cukinijos, ne senos. Kas lupa jaunas cukinijas. O jau riekutes daryti irgi absurdas - čia gi ĮDARYTOS cukinijos, o ne sumuštiniai/kepsneliai/tortai/kokteiliai. Kaip tik Eugenija, taip iškart jau ir Edita.
Edita
2014-09-04 13:44
Siulau nulupti ir supjaustiti ne laiveliais o "barankytemis - riekutemis" Daug daug patogiau
raimonda jonikaite
2014-08-19 16:45
turiu daug cukiniju ir noriu suvartoti kol nesugedo gal dar kokiu receptu turit
Eugenija
2012-08-12 22:32
Ar cukinijos nulupti nereikia?