Cukinija su apelsinais žiemai

Cukinija su apelsinais žiemai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, 3 vienetai
  • Cukrus, 0.5 kilogramo
  • Citrinos rūgštis, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukinijos, apie 2kg, 1 vienetas
  • Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Cukinija nulupti, išimti sėklas, susipjaustyti gabaliukais ir permalti per mėsmalę. Apelsinus keliom minutėm įmesti į verdantį vandenį, išimti sėklas ir taip pat permalti mėsmale. Viską sudėti į puodą su cukrumi, citrinos rūgštimi, virti apie valandą nuolat pamaišant. Sudėti į nedidelius stiklainiukus ir laikyti šaldytuve.

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
.
2015-02-27 01:20
Žmonės, kas mėgstat gaminti panašius dalykus, būtinai nusipirkit blenderį, pusvelčiui gi gaut galima Kažkaip net širdį suskausta, kai paskaitai, kaip kažkas dėl 3 apelsinų terliojasi su mėsmalėmis, kurias paskui dar pusę valandos plaut reikia Su blenderiu ir uogienes, ir kotletus, ir trintas sriubas, ir aguonpienį, ir tešlas pyragams - viską pasidarai vos per kelias minutes, nepamainomas daiktas
Ingrida
2013-09-03 18:41
Be vaniles, nebus toks aromatas ir ji suteikia svelnu kvapa. Apelsinus manau nesvarbu kokius desi i vandeni,juk juos vistiek malsi O rusyje manau tikrai galima laikyti
jmgfndfs
2013-07-25 14:49
o apelsinus cielus imesti i verd. vandeni?
Virginija Sakalauskiene
2011-08-18 22:01
o jei vanilinio cukraus neturi? gal kuo nors galima pakeisti ji
RENATA
2011-07-20 16:29
O TAI RUSI NETINKA LAIKYTI