Creme brulee

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Grietinėlė, 400 mililitrų
- Kiaušiniai, 8 vienetai
- Cukrus, 100 gramų
- Pienas, 400 gramų
- Pupelės, Tonko, 1 gabalas
- Cukrus, rudas, 30 gramų
- Vanilė, lazdelė, šviežia, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Orkaitę įkaitinkite iki 100°C temperatūros. Sutarkuokite Tonka pupeles.
Pašildykite pieną su grietinėle ir tarkuotomis Tonko pupelėmis.
Dubenėlyje suplakite kiaušinių trynius kartu su cukrumi. Tada plakinį, po truputį, supilkite į verdantį pieno mišinį. Gautą mišinį išpilstykite į karščiui atsparias formeles ir pašaukite į orkaitę 30 - 40 minučių (desertą lengvai pakratykite. Jeigu kremas nedreba, vadinasi jau yra iškepęs).
Desertą, atvėsinkite ir padėkite 1 - 3 valandoms į šaldytuvą.
Kiekvieno deserto viršų karamelizuokite ruduoju cukrumi (naudokite specialų degiklį).
Skanaus.
» Rašyti komentarą