Citrininis varškės pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, įdarui, 200 mililitrų
- Cukrus, papločiui, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, įdarui, 3 vienetai
- Kiaušiniai, papločiui, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, įdarui, 3 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, papločiui, 200 mililitrų
- Varškė, įdarui, 500 gramų
- Druska, papločiui
- Sviestas, papločiui, 100 gramų
- Grietinė, įdarui, 200 gramų
- Razinos, įdarui, 100 mililitrų
- Citrinos žievelė, sutarkuota, įdarui, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Kambario temperatūros sviestą išplakti su cukrumi, įmušti kiaušinį ir paplakti dar. Suberti miltus, žiupsnelį druskos, gerai išmaišyti. Tešlą prispausti prie apvalios išardomos skardos, išklotos kepimo popieriumi, dugno ir kraštų. Įdarui trynius atskirti nuo baltymų. Trynius išplakti su cukrumi. Sudėti varškę, grietinę, tarkuotą citrinos žievelę, miltus, mirkytas razinas. Galiausiai atsargiai įmaišyti į varškės masę ir plaktus baltymus. Įdarą sudėti ant tešlos skardoje, kepti 200 laipsnių orkaitėje 35-40 minučių. Skanaus!
» Rašyti komentarą