Citrininis tortukas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, papuošimui
- Grietinėlė, 33%, 450 mililitrų
- Sausainiai, grietininiai, 300 gramų
- Sviestas, 120 gramų
- Kondensuotas pienas, su cukrumi, 1 vienetas
- Uogos, papuošimui
Gaminimo instrukcija:
Sausainius sutrupinti, sumaišyti su minkštu sviestu.
Suplakti grietinėlę. Į grietinėlės masę sudėti tirštą kondensuotą pieną su cukrumi ir sumaišyti. Įpilti citrinos sulčių ir greitai sumaišyti.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.
Kepimo formą padengti kepimo popieriumi ir ant jo sudėti sausainių masę, gerai prispausti. Ant viršaus užpilti grietinėlės kremą ir kepti 8-9 min.
Iškepusį tortuką atvėsinti ir įdėti į šaldytuvą 10-12 val.
Prieš patiekiant apibarstyti cukraus pudra ir papuošti šviežiomis uogomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-07-09 10:52


2011-02-06 14:15




2011-09-27 14:01