Citrininis tortukas

Citrininis tortukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, papuošimui
  • Grietinėlė, 33%, 450 mililitrų
  • Sausainiai, grietininiai, 300 gramų
  • Sviestas, 120 gramų
  • Kondensuotas pienas, su cukrumi, 1 vienetas
  • Uogos, papuošimui
Gaminimo instrukcija:

Sausainius sutrupinti, sumaišyti su minkštu sviestu.
Suplakti grietinėlę. Į grietinėlės masę sudėti tirštą kondensuotą pieną su cukrumi ir sumaišyti. Įpilti citrinos sulčių ir greitai sumaišyti.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.
Kepimo formą padengti kepimo popieriumi ir ant jo sudėti sausainių masę, gerai prispausti. Ant viršaus užpilti grietinėlės kremą ir kepti 8-9 min.
Iškepusį tortuką atvėsinti ir įdėti į šaldytuvą 10-12 val.
Prieš patiekiant apibarstyti cukraus pudra ir papuošti šviežiomis uogomis.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Kobryte
2011-09-27 14:01
Ar tikrai čia to recepto nuotraukytė? Kažkaip nelabai panaši, nuotraukoje daugiau panašu į sūrio ar varškės tortuką
.....
2011-07-09 10:52
(anonimas)
2011-02-06 14:15