Citrininis pyragas keptas duonkepėje

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 260 gramų
- Kiaušiniai, plakti, 200 gramų
- Kvietiniai miltai, 430 gramų
- Druska
- Sviestas, išlydytas ir atvėsintas, 90 gramų
- Kepimo milteliai, 3.5 arbatinio šaukštelio
- Citrinos žievelė, 1.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius plakti su cukrumi ir druska 5 min., kol gausis baltos spalvos vienalytis mišinys. Supilti į duonkepę. Supilti sviestą. Sudėti citrinos sultis ir sudėti jos žievelę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir supilti į mišinį. Miltus į kaupą supilti mišinio centre. Nustatyti pyrago program ir laukti gardaus pyrago. Skanaus!
Patarimas. 1 vidutinis kiaušinis = 50 g.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-09-14 14:26