Citrininis pyragas keptas duonkepėje

Citrininis pyragas keptas duonkepėje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 260 gramų
  • Kiaušiniai, plakti, 200 gramų
  • Kvietiniai miltai, 430 gramų
  • Druska
  • Sviestas, išlydytas ir atvėsintas, 90 gramų
  • Kepimo milteliai, 3.5 arbatinio šaukštelio
  • Citrinos žievelė, 1.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius plakti su cukrumi ir druska 5 min., kol gausis baltos spalvos vienalytis mišinys. Supilti į duonkepę. Supilti sviestą. Sudėti citrinos sultis ir sudėti jos žievelę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir supilti į mišinį. Miltus į kaupą supilti mišinio centre. Nustatyti pyrago program ir laukti gardaus pyrago. Skanaus!
Patarimas. 1 vidutinis kiaušinis = 50 g.

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Boria.
2017-09-14 14:26
Prie ingredientu, apie citrinos sultis neuzsimenama, o gaminant raso "upilkite citrinos sultis ir zievele.