Citrininis morkų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 2 vienetai
- Cukrus, 400 mililitrų
- Margarinas, 150 gramų
- Morkos, stambiai tarkuotos, 300 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 500 mililitrų
- Kepimo milteliai, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilinis cukrus, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Margariną ištirpinti ir atvėsinti. Kiaušinius išplakti su paprastu ir vaniliniu cukrumi, įmaišyti tarkuotas abiejų citrinų žieveles ir iš vienos išspaustas sultis. Sudėti tarkuotas morkas, atvėsusį tirpintą sviestą, o galiausiai – miltų ir kepimo miltelių mišinį. Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kekso formą ir kepti 175 laipsnių orkaitėje 40-50 min. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-11-13 16:31
Prieš porą dienų išbandžiau. Šiandien kepu vėl. Labai skanus 

2016-11-03 11:09
Isikandau liezuvit
2016-09-17 17:44
reikia laikytis recepturos
2016-01-11 22:11
Gaminu jau ne pirma karta labai skanus pyragas 

2018-12-12 11:20