Citrininis morkų pyragas

Citrininis morkų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 2 vienetai
  • Cukrus, 400 mililitrų
  • Margarinas, 150 gramų
  • Morkos, stambiai tarkuotos, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 500 mililitrų
  • Kepimo milteliai, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Margariną ištirpinti ir atvėsinti. Kiaušinius išplakti su paprastu ir vaniliniu cukrumi, įmaišyti tarkuotas abiejų citrinų žieveles ir iš vienos išspaustas sultis. Sudėti tarkuotas morkas, atvėsusį tirpintą sviestą, o galiausiai – miltų ir kepimo miltelių mišinį. Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kekso formą ir kepti 175 laipsnių orkaitėje 40-50 min. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Raminta
2018-12-12 11:20
Ieškau skanaus morkų pyrago recepto. Reikėtų išbandyti šį, bet cukraus 400 ml - tai dvi stiklinės !!!! ryškiai per daug... cukraus reikia mažinti kaip galima daugiau...Be to kepnat tokį pyragą reikia dėti daugiau kepimo miltelių, kad jis iškiltų, o ne būtų kaip kugelis, dar kiaušinių baltymus išplakti ir įmaišyti į tešlą atskirai.
Gerda
2016-11-13 16:31
Prieš porą dienų išbandžiau. Šiandien kepu vėl. Labai skanus
Laima
2016-11-03 11:09
Isikandau liezuvit
Giedre
2016-09-17 17:44
reikia laikytis recepturos
Pupa
2016-01-11 22:11
Gaminu jau ne pirma karta labai skanus pyragas