Citrininis kremas su grietinėle

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 2 vienetai
- Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Želatina, 12 gramų
Gaminimo instrukcija:
Trynius atskirti nuo baltymų.
Nutarkuoti žievelę nuo pusės citrinos.
Ištrinti trynius su cukrumi ir citrinos žievele.
Želatiną ištirpinti 0,5 stiklinėje karšto vandens (10-15 min).
Išspausti iš citrinų sultis ir pašildyti, neužvirinti.
Ištirpinti citrinų sultyse želatiną, atvėsinti ir sumaišyti su trynių mase.
Baltymus išplakti iki putų ir atsargiai įmaišyti į citrininę masę.
Gautą kremą sukrėsti į kremines.
Papuošti kremą plakta grietinėle, šokoladu ar pan.
Palaikyti šaldytuve, kad sustingtų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-07-04 23:21
joooo kietai



2011-05-12 21:37
Graziai atrodo



2016-11-03 10:30