Citrininis keksas su šokoladu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Cukrus, 100 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, pagal poreikį
- Jogurtas, arba grietinė, 50 gramų
- Šokoladas, pieniškas, 1 vienetas
- Sviestas, 50 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Ištriname sviestą su cukrumi, įdedame tarkuotą citrinos žievelę, kiaušinius ir viską maišome pora minučių. Įberiame miltus kartu su kepimo milteliais (miltų tiek, kad tešla nebūtų labai tiršta), supilame jogurtą, citrinos sultis. Viską sumaišome. Tešlą supilame į kepimo formą ir kepame apie puse valandos, 180 laipsnių temperatūroje. Iškepusį keksą glaistome ištirpintu šokoladu (skaniausiai pieniškas). Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-04-17 18:03


2011-04-30 17:12