Citrininiai keksiukai su aguonomis

Citrininiai keksiukai su aguonomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, + 2 šaukštai, 0.75 stiklinės
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1.25 stiklinės
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, 0.3 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Sūris, grietinėlės, 120 gramų
  • Citrinos žievelė, tarkuota, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Išmaišome viename dubenyje kepimo miltelius, miltus, 0,75 stiklinės cukraus, aguonas ir druską.
Į dubenį su biriais produktais sudedame grietinėlės sūrį ir viską gerai išminkome.
Atskirame dubenyje sumaišome kiaušinius, aliejų, pieną, 2 šaukštus citrinos sulčių ir citrinos žievelę.
Tuomet gautą kiaušinių, pieno bei aliejaus masę supilame į dubenį su sūrio bei birių produktų mišiniu ir viską gerai išmaišome.
Gautą tešlą paskirstome į keksiukų formeles ir kepame apie 15-17 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Glazūrai sumaišome 2 šaukštus citrinų sulčių su 2 šaukštais cukraus ir gauta mase aptepame keksiukus.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Karolina
» Rašyti komentarą