Citrininiai keksiukai su aguonomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Aguonos, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, + 2 šaukštai, 0.75 stiklinės
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1.25 stiklinės
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus, 0.3 stiklinės
- Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Sūris, grietinėlės, 120 gramų
- Citrinos žievelė, tarkuota, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Išmaišome viename dubenyje kepimo miltelius, miltus, 0,75 stiklinės cukraus, aguonas ir druską.
Į dubenį su biriais produktais sudedame grietinėlės sūrį ir viską gerai išminkome.
Atskirame dubenyje sumaišome kiaušinius, aliejų, pieną, 2 šaukštus citrinos sulčių ir citrinos žievelę.
Tuomet gautą kiaušinių, pieno bei aliejaus masę supilame į dubenį su sūrio bei birių produktų mišiniu ir viską gerai išmaišome.
Gautą tešlą paskirstome į keksiukų formeles ir kepame apie 15-17 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Glazūrai sumaišome 2 šaukštus citrinų sulčių su 2 šaukštais cukraus ir gauta mase aptepame keksiukus.
Skanaus.
» Rašyti komentarą