Cinamoniniai sausainiukai su riešutais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 2 valgomieji šaukštai
- Cukraus pudra, 360 gramų
- Lazdyno riešutai
- Žemės riešutai, malti, be lukštų, 160 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 320 gramų
- Sviestas, 320 gramų
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Uogienė, erškėtuogių ar kitokia
Gaminimo instrukcija:
Sumaišome viename dubenyje miltus, kepimo miltelius, 160 g cukraus pudros, cinamoną bei žemės riešutus.
Įmušame 1 kiaušinį, sudedame minkštą sviestą ir išminkome tešlą.
Paruoštą tešlą padedame 1 val. į šaldytuvą.
Iš atšaldytos tešlos suformuojame apvalius sausainiukus ir kepame apie 10 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Iškepusius sausainiukus paliekame pravėsti ir pertepame erškėtuogių ar kita mėgstama uogiene.
Perteptus sausainius apglaistome citrinos sulčių ir cukraus glaistu.
Ant kiekvieno sausainio uždedame po 1 lazdyno riešutą.
Skanaus!
» Rašyti komentarą