Cinamoninės varškės spurgos

Cinamoninės varškės spurgos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas
  • Cukraus pudra
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 5 stiklinės
  • Varškė, 1 kilogramas
  • Aliejus, 0.5 litro
  • Grietinė, 1 stiklinė
  • Kepimo milteliai, 4 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus, pakelis, 1.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:

Išplakite kiaušinius kartu su puse stiklinės cukraus (likusį cukrų sutrinkite su varške).
Supilkite grietinę ir gerai išmaišykite.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cinamonu, ir visa tai, kartu su varške, suberkite į bendrą masę.
Išminkykite tešlą.
Kad tešla nekibtų prie delnų, juos patepkite aliejumi ir iš tešlos suformuokite graikinio riešuto dydžio kamuoliukus.
Spurgytes virkite įkaitintame aliejuje ant silpnos ugnies, kad iškeptų varškė.
Spurgas vartykite tik tuomet, kai šios pakils nuo puodo dugno.
Iškepusias spurgas atvėsinkite ir apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Lincė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Janina
2018-03-10 20:01
Labai skania atrodo
Genovaitei
2017-04-18 21:46
I spurgas nereikia cinamono cia ne bulk uses the
uge
2015-11-22 20:50
Tai mociute kramtyt galejo man skanu, gavosi puikiai
inga
2015-10-10 12:25
Vietoj cinamono ka deti ? Esu jam alergiska
Zita
2015-05-14 19:14
siandien kepiau ir gavosi idealios