Cinamoninės varškės spurgos

Cinamoninės varškės spurgos
Ingredientai:
  • Cinamonas
  • Cukraus pudra
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 5 stiklinės
  • Varškė, 1 kilogramas
  • Aliejus, 0.5 litro
  • Grietinė, 1 stiklinė
  • Kepimo milteliai, 4 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus, pakelis, 1.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:

Išplakite kiaušinius kartu su puse stiklinės cukraus (likusį cukrų sutrinkite su varške).
Supilkite grietinę ir gerai išmaišykite.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cinamonu, ir visa tai, kartu su varške, suberkite į bendrą masę.
Išminkykite tešlą.
Kad tešla nekibtų prie delnų, juos patepkite aliejumi ir iš tešlos suformuokite graikinio riešuto dydžio kamuoliukus.
Spurgytes virkite įkaitintame aliejuje ant silpnos ugnies, kad iškeptų varškė.
Spurgas vartykite tik tuomet, kai šios pakils nuo puodo dugno.
Iškepusias spurgas atvėsinkite ir apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Lincė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Debilus
2017-11-07 21:38
Suds kazkoks kai suvalgiau viena isejau i miesta pamaciau suns suda ir suvalgiau nes sviezias buvo
Sudo gabalas
2017-11-05 20:23
Sudas gavosi apsisikau paragaves
dijana
2017-09-05 18:47
l hoo nacia tai geras
ugne
2017-09-05 18:33
Kione<3#039
airida
2017-09-05 18:32
Kiok kanus