Cinamoninės varškės spurgos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas
- Cukraus pudra
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Kvietiniai miltai, 5 stiklinės
- Varškė, 1 kilogramas
- Aliejus, 0.5 litro
- Grietinė, 1 stiklinė
- Kepimo milteliai, 4 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilinis cukrus, pakelis, 1.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
Išplakite kiaušinius kartu su puse stiklinės cukraus (likusį cukrų sutrinkite su varške).
Supilkite grietinę ir gerai išmaišykite.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cinamonu, ir visa tai, kartu su varške, suberkite į bendrą masę.
Išminkykite tešlą.
Kad tešla nekibtų prie delnų, juos patepkite aliejumi ir iš tešlos suformuokite graikinio riešuto dydžio kamuoliukus.
Spurgytes virkite įkaitintame aliejuje ant silpnos ugnies, kad iškeptų varškė.
Spurgas vartykite tik tuomet, kai šios pakils nuo puodo dugno.
Iškepusias spurgas atvėsinkite ir apibarstykite cukraus pudra.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-03-10 20:01
Labai skania atrodo
2017-04-18 21:46
I spurgas nereikia cinamono cia ne bulk uses the
2015-11-22 20:50
Tai mociute kramtyt galejo
man skanu, gavosi puikiai

2015-10-10 12:25
Vietoj cinamono ka deti ? Esu jam alergiska
2019-03-26 14:30