Cinamoninės bandelės su pienišku glaistu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, maltas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Cukraus pudra, 1.5 stiklinės
- Cukrus, rudasis, 1 stiklinė
- Pienas, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Sviestas, 0.75 stiklinės
- Tešla, mielinė, 600 gramų
- Sūris, grietinėlės, 120 gramų
Gaminimo instrukcija:
Šioms bandelėms tešlą galite nusipirkti arba pasigaminti pagal savo mėgstamiausią receptą.
Paruoštą tešlą paliekame 2 val. šiltai, kad pakiltų.
Įdarui 0,5 stiklinės cukraus išsukame ruduoju cukrumi bei cinamonu.
Pakilusią tešlą storai iškočiojame, ištepame cinamono įdaru, suvyniojame į vyniotinį ir supjaustome plonomis riekelėmis.
Bandeles didesniais tarpais sudedame ant aliejumi pateptos skardos ir paliekame 15 min., kad dar šiek tiek pakiltų.
Kepame apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Grietinėlės sūrį išsukame su 0,25 stiklinės sviesto, cukraus pudra bei pienu.
Bandelėms iškepus jas apšlakstome pienišku glaistu ir valgome dar šiltas.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-02-15 20:01