Cinamoninės bandelės su medum ir obuoliais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 150 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 600 gramų
- Pienas, 300 mililitrų
- Sviestas, 100 gramų
- Mielės, 25 gramai
Gaminimo instrukcija:
Įdarui:
5 šaukštų cinamono
1/2 stiklinės medaus
1 obuolio
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame du kartus kildintą mielinę tešlą. Iš jos iškočiojame 5 - 7 mm storio tešlos lakštą. Jį patepame išlydytu medumi ir pabarstome cinamonu. Iki pusės dedame plonai pjaustytą obuolį. Susukam į volelį. Aštriu peiliu supjaustome trikampiais gabalėliais. Paskutinį kartą pakildiname, patepam medumi ir kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 min. Labai skanu dar šiltos bandelės su pienu.
» Rašyti komentarą