Cheesecake brownies

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 130 gramų
- Kakava, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušiniai, dideli, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 70 gramų
- Šokoladas, juodasis, Bittersweet 56 proc., 115 gramų
- Druska
- Sviestas, 85 gramai
Gaminimo instrukcija:
Sūrio sluoksniui:
200 g mascarponės sūrio;
1 didelio kiaušinio trynys;
75 g cukraus;
keli lašai vanilės ekstrakto;
Šokoladą ištirpinti su sviestu ant nedidelės ugnies (neužvirinti). Įmaišyti cukrų, vieną po kito įmušti kiaušinius ir išplakti. Miltus sumaišyti su kakavos milteliais ir druska. Įmaišyti į šokolado masę ir supilti į sviestu išteptą arba folija išlotą kepimo formą (23 cmx23 cm). Maskarponės sūrį
išplakti su tryniu, cukrumi ir vanilės ekstraktu. Masę paskleisti ant šokoladinio pagrindo, truputį vietomis pamaišyti, kad šokoladinės masės iškiltų ir virš sūrio sluoksnio. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 minutes. Atšaldyti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-02-12 19:27
i si pyraga galima deti koki nori sokolada, nes nevisi megsta juoda , pvz. mano vyras. ir gaunasi tikrai superinis parduotuvej tokio negausi! aciu uz receptuka!!!!!!!!!!!!




2011-02-06 00:12
As dejau Karunos Karaliska 70 proc.kakavos. Tai skaniausias mano gyvenime valgytas pyragas
Aciu uz receptuka! 


2011-02-01 16:08
o kodel butent toks sokoladas? 

2011-01-24 21:27
skanumelis
man patiko 


2014-01-12 22:43