"Chanakhi"

"Chanakhi"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baklažanai, 300 gramų
  • Bulvės, 600 gramų
  • Česnakai, 4
  • Juodieji pipirai
  • Laurų lapai, lapai, 4 vienetai
  • Morkos, 200 gramų
  • Pomidorai, 500 gramų
  • Svogūnai, 200 gramų
  • Jautiena, 500 gramų
  • Druska
  • Žalumynai, smulkinti, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Baklažanus supjaustome kubeliais, apibarstome druska ir paliekame 30 min. Po to nuplauname šaltu vandeniu.
Jautieną, bulves ir pomidorus supjaustome kubeliais. Morkas sutarkuojame. Svogūnus sukapojame.
Į molinius indelius (turėjau 4) sudedame jautieną, apibarstome prieskoniais, sudedame bulves, baklažanus, svogūnus, morkas, pomidorus. Įpilame šiek tiek vandens ir pašauname į 180 laipsnių orkaitę. Kepame 1,5 valandos. Po to ant viršaus pridedame smulkintų česnakų ir lauro lapelių. Kepame dar 15 minučių.
Patiekiame su apibarstytais žalumynais.

Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
loreta
2014-06-20 10:51
O mes kavinej gaminam su aviena ir be blakines kalendros skonio nebus labsi megstu sita patiekaliuka.
diana
2013-12-06 08:31
ar buna minksta ta jautiena,susitroskina? nes mes su kieauliena dazniausiai , be pomidoru tik pom. padazo ir biski grieti es is virsaus,skanumelis