Cezario salotos su krevetėmis

Cezario salotos su krevetėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Alyvuogės
  • Česnakai, 2
  • Pomidorai, 100 gramų
  • Salotos, 100 gramų
  • Garstyčios, 20 gramų
  • Alyvuogių aliejus, kepimui, 4 valgomieji šaukštai
  • Batonas
  • Majonezas, 150 gramų
  • Jogurtas, natūralus, 150 gramų
  • Krevetės be kevalo, 15 vienetų
  • Parmezano sūris, 30 gramų
  • Druska
  • Ančiuviai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Krevetes pamarinuoti alyvuogių aliejuje su kapotais česnakais, druska ir pipirais 10 min.
Tada tame pačiame aliejuje jas iškepti.
Batoną supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje, pasūdyti, išspausti ant jų česnako skiltelę.
Ant suplėšytų salotų lapų sudėti krevetes, užpilti garstyčių-majonezo-jogurto padažu ir išmaišyti.
Užberti sutarkuotą sūrį, sudėti alyvuoges, ančiuvius, batono kubelius ir pomidorų skilteles.

Receptą atsiuntė: Luka
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Aleksas
2015-04-11 19:40
ir padazas nesamone, ir dar tiek daug...
salotos nieko tokios...
kad
2013-10-31 15:57
I Cezario salotas pomidorai niekada nededami.