Cezario salotos su krevetėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Alyvuogės
- Česnakai, 2
- Pomidorai, 100 gramų
- Salotos, 100 gramų
- Garstyčios, 20 gramų
- Alyvuogių aliejus, kepimui, 4 valgomieji šaukštai
- Batonas
- Majonezas, 150 gramų
- Jogurtas, natūralus, 150 gramų
- Krevetės be kevalo, 15 vienetų
- Parmezano sūris, 30 gramų
- Druska
- Ančiuviai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Krevetes pamarinuoti alyvuogių aliejuje su kapotais česnakais, druska ir pipirais 10 min.
Tada tame pačiame aliejuje jas iškepti.
Batoną supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje, pasūdyti, išspausti ant jų česnako skiltelę.
Ant suplėšytų salotų lapų sudėti krevetes, užpilti garstyčių-majonezo-jogurto padažu ir išmaišyti.
Užberti sutarkuotą sūrį, sudėti alyvuoges, ančiuvius, batono kubelius ir pomidorų skilteles.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-10-31 15:57
I Cezario salotas pomidorai niekada nededami.
2015-04-11 19:40
salotos nieko tokios...