Cezario salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, padažui, 1
- Salotos, iceberg, gūželė, 0.5 vieneto
- Alyvuogių aliejus, padažui, 3 valgomieji šaukštai
- Batonas, arba čiabata, riekės, 4 vienetai
- Parmezano sūris, arba "Džiugas", tarkuotas, 2 valgomieji šaukštai
- Parmezano sūris, tarkuotas, padažui, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinė, padažui, 1 valgomasis šaukštas
- Ančiuviai, aliejuje, padažui, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Batoną supjaustyti kubeliais ir apskrudinti orkaitėje (kad vos pagelstų; būna tų kubelių ir pirkti jau gatavų). Iš padažui skirtų produktų, tik be sūrio, gerai sumiksuoti vientisą tyrelę (kokteiliniu mikseriu, blenderiu ar šakute pavargti), įmaišyti 2 šaukštus tarkuoto parmezano. Į lėkštes plėšyti salotas, barstyti skrebučius, laistyti padažą ir ant viršaus dar pabarstyti sūrio (dar galima papuošti vienu kitu ančiuviu).
Receptas dviems.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-06-18 22:57
kur kiausiniai?
2014-04-12 10:11
gal ir nera tobulas receptas, bet jei nezinai komentatoriau AS, tai i salotas cezario apkepta vistiena neina kaip pagrindinis ingridiantas, jas valgo prie vistienos, poto jau sumaste det i salotas si ingridianta, uzpilas is garstyciu taip pat neina
, geda tau kad komentuoji nieko nezinodamas
) pasiskaityk apie tikrasias salotas
))) p.s salotos turi but guzines, nebutinai roman 




2014-01-14 18:46
ah dar pamirsau, kad ir salota ne ta iraset, TRADICINEMS cezario salotoms turi buti naudojama salota Romana, o ne kazkokios icebergo salotos
2014-01-14 18:42
jei cia tradicines cezarios salotos tai as balerina. tai receptas atsirades Italijoje, kurioje grietines nei su ziburiu nerasi. O sudetyje uzmirstas pagrindinis ingredientas - apkepta vistiena. Salotu uzpilas gaminas is aliejaus, garstyciu ir trupucio citrinos sulciu. Geda portalui 

2014-06-18 22:59