Cezario salotos

Cezario salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1
  • Česnakai, padažui, 1
  • Juodieji pipirai, padažui
  • Salotos, 1 sauja
  • Vištienos filė, 300 gramų
  • Kiaušiniai, virti tryniai, padažui, 2 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, kepimui
  • Alyvuogių aliejus, padažui, 100 mililitrų
  • Batonas, 200 gramų
  • Actas, padažui, 1 arbatinis šaukštelis
  • Parmezano sūris, 50 gramų
  • Druska, padažui
  • Garstyčių padažas, padažui, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

5 šaukštus alyvuogių aliejaus sumaišykite su sutrintomis česnako skiltelėmis. Supilkite šį aliejų į keptuvę ir pakepinkite kubeliais supjaustytą duoną, kol gražiai pagels.
Vištienos filė supjaustykite kubeliais, apibarstykite prieskoniais ir pakepinkite keptuvėje apie 10-15 min.
Trynius sumaišykite su garstyčiomis, česnaku, citrinos sultimis, actu ir aliejumi.
Į lėkštę pridėkite salotų lapų, pakepintą vištieną, skrebučius, apipilkite padažu ir sutarkuotu sūriu.

Receptą atsiuntė: Ana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Milda
2019-01-25 22:07
Puiku
Milda
2019-01-25 22:04
Puiku
violeta
2014-09-04 13:26
Vietoj acto dekit ancouvius daug skaniau ir be acto.
Anonimas
2013-10-05 19:37
Pacios skaniausios salotos! Labai skanu
gintare
2013-10-01 12:16
skanu, rekomenduoju