Cezario salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Česnakai, padažui, 1
- Juodieji pipirai, padažui
- Salotos, 1 sauja
- Vištienos filė, 300 gramų
- Kiaušiniai, virti tryniai, padažui, 2 vienetai
- Alyvuogių aliejus, kepimui
- Alyvuogių aliejus, padažui, 100 mililitrų
- Batonas, 200 gramų
- Actas, padažui, 1 arbatinis šaukštelis
- Parmezano sūris, 50 gramų
- Druska, padažui
- Garstyčių padažas, padažui, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
5 šaukštus alyvuogių aliejaus sumaišykite su sutrintomis česnako skiltelėmis. Supilkite šį aliejų į keptuvę ir pakepinkite kubeliais supjaustytą duoną, kol gražiai pagels.
Vištienos filė supjaustykite kubeliais, apibarstykite prieskoniais ir pakepinkite keptuvėje apie 10-15 min.
Trynius sumaišykite su garstyčiomis, česnaku, citrinos sultimis, actu ir aliejumi.
Į lėkštę pridėkite salotų lapų, pakepintą vištieną, skrebučius, apipilkite padažu ir sutarkuotu sūriu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-01-25 22:04
Puiku
2014-09-04 13:26
Vietoj acto dekit ancouvius daug skaniau ir be acto.
2013-10-05 19:37
Pacios skaniausios salotos! Labai skanu 

2013-10-01 12:16
skanu, rekomenduoju
2019-01-25 22:07