Česnakinio batono užkandėlė

Česnakinio batono užkandėlė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Margarinas, 150 gramų
  • Batonas, 1 vienetas
  • Prieskoniai, Provanso žolelės
Gaminimo instrukcija:

Įkaitiname orkaitę iki 200°C temperatūros.

Batoną supjaustome stambiomis riekėmis ir pašauname į orkaitę 10 -14 minučių, kol gražiai apskrunda.

Išimame batoną ir greitai jį ištriname česnaku. Tada aptepame margarinu ir pabarstome žolelėmis.

Skanaus :)

Receptą atsiuntė: Liucija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Dalia
2021-06-19 16:56
Labai ačiū už receptą