Česnakiniai šašlykai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 5
- Petražolės, 4 valgomieji šaukštai
- Kiauliena, 2 kilogramai
- Alyvuogių aliejus, 250 mililitrų
- Druska
- Raudonėliai, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Sutrinkite česnakus ir sumaišykite su raudonėliu ir petražolėmis.
Mėsą supjaustykite gabaliukais ir sumaišykite su česnako ir kitų prieskonių mišiniu.
Apšlakstykite mėsą citrinos sultimis ir užpilkite aliejumi. Išmaišykite ir laikykite šaldytuve apie 24 valandas.
Mėsą išmaišyti su druska tik prieš kepant.
Kepkite šašlykinėje, kol mėsa gražiai apskrus. Kartu su mėsa galite kepti ir daržoves: paprikas, pomidorus, svogūnus...
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-08-09 17:30