Česnakiniai kapotos vištienos maltinukai

Česnakiniai kapotos vištienos maltinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, filė, 400 gramų
  • Majonezas, 100 gramų
  • Sūris, olandiškas, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Česnakai, 3 skiltelės
  • Miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną supjaustome mažais gabaliukais, suberiame mėgstamų prieskonių, burokine tarka sutarkuojame 50 g sūrio, išspaudžiam dvi skilteles česnako, įmušame kiaušinį, dedame miltus ir viską išmaišome. Įdedame į šaldytuvą pusvalandžiui.

  2. Maltinukus kepam keptuvėje. Iškeptus patiekiame su padažu ir mėgstamu garnyru.

  3. Padažas: su smulkia tarka sutarkuojame likusį sūrį, dedame majonezą bei išspaudžiam skiltelę česnako ir pašildom apie 30 sekundžių mikrobangų krosnelėje

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Kaja
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ilona
2019-10-06 19:35
Labai garbūs ir skanūs. Verta gaminti.
Ilona
2019-02-24 21:21
Labai skanūs!!!
Laura
2018-09-23 17:31
Labai skanu!!!
Žygis
2017-12-09 16:20
Panasiai darydavau. Tačiau šitas receptas geresnis. Super katik pavalgem tai labai skanu. Rekomenduoju.
Povilas
2017-03-21 13:18
Nu bandau gaminti labai skaniai atrodo