Česnakiniai kapotos vištienos maltinukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištiena, filė, 400 gramų
- Majonezas, 100 gramų
- Sūris, olandiškas, 100 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Česnakai, 3 skiltelės
- Miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Vištieną supjaustome mažais gabaliukais, suberiame mėgstamų prieskonių, burokine tarka sutarkuojame 50 g sūrio, išspaudžiam dvi skilteles česnako, įmušame kiaušinį, dedame miltus ir viską išmaišome. Įdedame į šaldytuvą pusvalandžiui.
Maltinukus kepam keptuvėje. Iškeptus patiekiame su padažu ir mėgstamu garnyru.
Padažas: su smulkia tarka sutarkuojame likusį sūrį, dedame majonezą bei išspaudžiam skiltelę česnako ir pašildom apie 30 sekundžių mikrobangų krosnelėje
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-02-24 21:21
Labai skanūs!!!
2018-09-23 17:31
Labai skanu!!!
2017-12-09 16:20
Panasiai darydavau. Tačiau šitas receptas geresnis. Super katik pavalgem tai labai skanu. Rekomenduoju.
2017-03-21 13:18
Nu bandau gaminti labai skaniai atrodo
2019-10-06 19:35