Česnakinės žvynabudės

Česnakinės žvynabudės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grybai, (žvynabudės), 200 gramų
  • Sviestas, arba aliejus, 50 gramų
  • Česnakai, 4 skiltelės
  • Druska
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:

Grybų "skėtukus" supjaustyti į 3 - 4 dalis. Kiaušinį išplakti su tarkuotu česnaku, berti druskos ir pipirų. Grybus apvolioti plakinyje, tada - miltuose ir kepti įkaitintuose riebaluose iki rusvos spalvos.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Vida
» Rašyti komentarą