Česnakinės varškės pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas, smulkintas
- Česnakai, 3
- Petražolės, smulkintos
- Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Pienas, arba grietinėlė, 0.5 stiklinės
- Sūris, tarkuotas, 100 gramų
- Varškė, 400 gramų
- Druska
- Sviestas, arba margarinas, 100 gramų
- Svogūnų laiškai, smulkinti, 2 saujos
Gaminimo instrukcija:
300 g varškės sutrinama su minkštu sviestu, šiek tiek druskos bei miltais ir gauta tešla išklojama sviestu patepta kepimo forma.
Likę 100 g varškės sumaišoma su 2 kiaušinių tryniais, tarkuotu sūriu, pienu, susmulkintu česnaku, baziliku, svogūnų laiškais, petražolėmis ir šiek tiek druskos.
Gauta masė sudedama į kepimo formą ant tešlos ir viskas aptepama plaktu 1 kiaušinio tryniu.
Kepama apie 30-40 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-03-10 13:37
Nors praėjus ~12val po kepimo, jis sukietėjo ir visai valgomas 

2012-03-09 22:52
Na va, iškepė, kvapas labai skanus
tik man gavosi toks šiek tiek išsklidęs. Gal kiek ilgiau reikėjo pakepti (?) , nes aš pamačiau kad svyla ir prisukau ugnį. Ar labiau sviestu ištepti stiklinį indą (?)
O šiaip visai nieko skonis. Tik aš dėčiau daugiau svogūnų

O šiaip visai nieko skonis. Tik aš dėčiau daugiau svogūnų

2012-03-09 22:24
Dabar kaip tik kepa toks. Dėjau į ~20x20x7cm stiklinį indą. Tai manau pats tas dydis. Dabar laukiu kol iškeps ir tada parašysiu kaip gavosi 

2012-02-25 14:06
Labai skanus ir greitai pagaminamas pyragas! Rekomenduoju! 

2014-02-25 21:32