Česnakinės varškės kremas

Česnakinės varškės kremas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, skiltelės, 5 vienetai
  • Majonezas, Hellmann's, 370 mililitrų
  • Varškė, liesa, 600 gramų
  • Prieskoniai, Vegeta
Gaminimo instrukcija:

Prie kremo reikės:

morkų,
agurkų,
pomidorų,
kukurūzų traškučių.

Varškę, išspaustą česnaką, majonezą ir prieskonius sudėkite į indą ir išplakite plaktuvu.

Griežinėliais supjaustykite agurkus, morkas, pomidorus ir juos gražiai išdėliokite lėkštėje, viduryje pastatykite indelį su česnakiniu kremu. Česnakinė varškė valgoma su įvairiomis daržovėmis, ypač skani su brokoliais. Jeigu neturite daržovių, ne bėda, česnakinę varškę valgykite tiesiog su duona.

Receptą atsiuntė: Lijana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
to Ana
2015-03-02 14:51
Tikra teisybė dėl tų lietuviškų majonezų Daug kas juos perka, nes galvoja, kad sveikiau. O iš tikro tas pats š... pagal sudėtį ir dar neskanu
Grazina
2014-11-22 19:26
o pas mus :raudona svoguna labai smulkiai supjaustyti ,pabarstyti druska ,sumaisyti su varske ,ispausti cesnaka ,pabarstyti druska ,juodais ir raudonais pipirais ,sumaisyti su natur joghurtu .vadinasi "korozot" -skanaus
as
2014-11-01 20:36
siulau gaminti su grudeta varske,tuomet nereikia jokio majonezo
giedre
2010-08-20 08:09
skanumelis. Tik pabandykite i varskyte ideti dar ir marinuota agurkiuka, krapu (sutrinu su blenderiu), o cesnakiuko reiketu nepadauginti.Viska sumaisyt su jums patinkanciu majonezu........as tepu ant prancuzisko batono.Labai skanu paciai ir sveciam pavaisinti.
Daiva
2010-07-26 18:39