Česnakinės feta sūrio užkandėlės su alyvuogėmis ir sezamais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Feta sūris, 150 gramų
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Juodosios alyvuogės, be kauliukų, 8 vienetai
- Česnakai, 1 skiltelė
- Sezamo sėklos, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Alyvuoges nuplauti po šaltu vandeniu ir išdžiovinti popieriniais rankšluosčiais. Česnako skiltelę sutrinti.
Feta sūrį sutrupinti šakute ir sumaišyti su grietine bei česnakais.
Padalinti masę į 8 lygias dalis. Suploti kiekvieną gabalėlį į paplotėlį ir per vidurį dėti alyvuogę. Apgaubti sūrio tešla ir iškočioti lygų kamuoliuką. Apvolioti sezamo sėklose ir 15-20 minučių palikti šaldytuve sustingti.
» Rašyti komentarą