Česnakinės feta sūrio užkandėlės su alyvuogėmis ir sezamais

Česnakinės feta sūrio užkandėlės su alyvuogėmis ir sezamais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Feta sūris, 150 gramų
  • Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
  • Juodosios alyvuogės, be kauliukų, 8 vienetai
  • Česnakai, 1 skiltelė
  • Sezamo sėklos, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Alyvuoges nuplauti po šaltu vandeniu ir išdžiovinti popieriniais rankšluosčiais. Česnako skiltelę sutrinti.

  2. Feta sūrį sutrupinti šakute ir sumaišyti su grietine bei česnakais.

  3. Padalinti masę į 8 lygias dalis. Suploti kiekvieną gabalėlį į paplotėlį ir per vidurį dėti alyvuogę. Apgaubti sūrio tešla ir iškočioti lygų kamuoliuką. Apvolioti sezamo sėklose ir 15-20 minučių palikti šaldytuve sustingti.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą