Česnakinės bulvės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės
- Česnakai
- Juodieji pipirai
- Druska
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Nedideles bulves nuskuskite ir įpjaukite gerai. Tada į įpjovas sukiškite pjaustytą griežinėliais česnaką, ištepkite kepimo indą aliejumi ir pašaukite valandai laiko į orkaitę 220c.
Baigiant kept, pabarstykite druska, pipirais ir keliom minutėm įjunkite grilių, kad gražiai paskrustų.
Labai skanu su įvairiais padažais, salotomis puikiai tinka garnyrui.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-05-12 16:30
JEI NORIT KAD CESNAKAI NESUDEGTU :
ipjovus bulves ir ikisus cesnako griezinelius patepkite bulves liejumi butinai tada ta puse kur yra ipvoja ir kyso cesnakas dekite i skarda , tada bulves nugara gerai apskrunda o cesnako aromatas isigeria i bulves ir nesudega, as dar dedu ant galo sviesto svogunu laisku ir krapu labai skanu
ipjovus bulves ir ikisus cesnako griezinelius patepkite bulves liejumi butinai tada ta puse kur yra ipvoja ir kyso cesnakas dekite i skarda , tada bulves nugara gerai apskrunda o cesnako aromatas isigeria i bulves ir nesudega, as dar dedu ant galo sviesto svogunu laisku ir krapu labai skanu

2011-04-17 21:44
genialu!!!
Fantastika!

2010-12-27 18:12
Tikrai skanu, tik iškilo klausimas, ką daryti, kad česnakas taip nesudegtų? Nes porą kartų jau kepiau ir ištraukus iš orkaitės tenka išrinkti česnakus, nes iš jų vien degėsiai
Žinoma, kvapas vistiek lieka, bet nesinorėtų išmesti...

2010-12-05 16:56
nu begam daryti mus labai patinka bulves bet dar taip nekepau 

2014-02-17 13:45