Česnakinės bulvės

Česnakinės bulvės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės
  • Česnakai
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Nedideles bulves nuskuskite ir įpjaukite gerai. Tada į įpjovas sukiškite pjaustytą griežinėliais česnaką, ištepkite kepimo indą aliejumi ir pašaukite valandai laiko į orkaitę 220c.
Baigiant kept, pabarstykite druska, pipirais ir keliom minutėm įjunkite grilių, kad gražiai paskrustų.
Labai skanu su įvairiais padažais, salotomis puikiai tinka garnyrui.

Receptą atsiuntė: elinda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2014-02-17 13:45
megstu keptas bulves,butinai isbandysiu si recepta
elle
2011-05-12 16:30
JEI NORIT KAD CESNAKAI NESUDEGTU :
ipjovus bulves ir ikisus cesnako griezinelius patepkite bulves liejumi butinai tada ta puse kur yra ipvoja ir kyso cesnakas dekite i skarda , tada bulves nugara gerai apskrunda o cesnako aromatas isigeria i bulves ir nesudega, as dar dedu ant galo sviesto svogunu laisku ir krapu labai skanu
Nijolė
2011-04-17 21:44
genialu!!! Fantastika!
Nora
2010-12-27 18:12
Tikrai skanu, tik iškilo klausimas, ką daryti, kad česnakas taip nesudegtų? Nes porą kartų jau kepiau ir ištraukus iš orkaitės tenka išrinkti česnakus, nes iš jų vien degėsiai Žinoma, kvapas vistiek lieka, bet nesinorėtų išmesti...
laimute
2010-12-05 16:56
nu begam daryti mus labai patinka bulves bet dar taip nekepau