Česnakinės bandelės su sūriu

Česnakinės bandelės su sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 250 gramų
  • Vanduo, 125 mililitrai
  • Sūris, 50 gramų
  • Česnakai, 4 skiltelės
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Sausos mielės, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Aptepimui:
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Į šiltą vandenį suberti mieles ir cukrų, išmaišyti ir palikti apie 10 minučių pastovėti, kol mielės suputos. Sudėti smulkintą česnaką.

  2. Miltus sumaišyti su druska, persijoti ir berti į tešlą.

  3. Užminkyti minkštą elastingą tešlą. Minkyti apie 10 minučių.

  4. Supilti aliejų, ir dar kartą perminkyti.

  5. Kildinti apie valandą, kol padvigubės.

  6. Sudėti smulkiai tarkuotą sūrį, ir vėl gerai viską išminkyti.

  7. Padalinti tešlą į 10 gabalėlių.

  8. Iškočioti juos į volelius ir iš jų surišti mazgelius. Galus pakišti po bandele ir dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

  9. Kildinti kol padvigubės, 30 - 40 minučių.

  10. Pakilusias aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti 180 C orkaitėje apie 20 minučių, kol bandelės pradės gražiai ruduoti. Skanaus!

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Jurgitos receptai
» Rašyti komentarą