Česnakinės bandelės

Česnakinės bandelės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus
  • Česnakai, 4
  • Kvietiniai miltai, 200 gramų
  • Kvietiniai miltai, rupūs, 75 gramai
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Druska
  • Mielės, sausos, 7 gramai
Gaminimo instrukcija:

Mieles ištrinkite su cukrumi ir išmaišykite su trupučiu pašildyto pieno. Palaikykite 15 min. kol atsiras putų. Miltus nusijokite ant stalo į kauburėlį, viduryje padarykite duobutę, supilkite mielių mišinį ir aliejų. Įberkite druskos. Dvi česnakų skilteles nulupkite, sugrūskite ar išspauskite ir įmaišykit į tešlą.
Po truputį pilkite šiltą pieną ir maišykite, kol išeis tampri, nelabai kieta tešla. Ją valandą palaikykite šiltoje vietoje. Likusias dvi česnakų skilteles nulupkite, smulkiai supjaustykite ir taip pat sudėkite į tešlą. Ją išminkykite ir palikite dar 30 min.
Iš tešlos darykite dvi vienodo dydžio bandeles, jas dėkite į aliejumi išteptą skardą, tarp jų palikite tarpą. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių. Bandeles uždenkite maisto plėvele ir 15 min. palaikykit. Tada apšlakstykit alyvuogių aliejumi ir kepkite 20 min.

Receptą atsiuntė: Sandrius
» Rašyti komentarą
» Komentarai
zx
2011-09-10 20:42
labai skanu