Česnakinė višta

Česnakinė višta
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, 1 vienetas
  • Druska
  • Česnakai, 8 skiltelės
  • Sviestas, 50 gramų
  • Aliejus, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Višta gerai ištrinti su druska bei pipirais.

  2. Česnakus supjaustyti grežinėliais. Sviestą supjaustyti nedideliais gabaleliais.

  3. Vištoje padaryti pjūvius. Į jas prikimšti česnakus. Po oda dėti sviesto gabaliukus. Apšlakstyti aliejumi.

  4. Kepti 100 °C temperatūroje apie 1,5 valandos, retkarčiais apšlakstydami sultimis, kurie išbėga iš vištos.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą