Cepelinai tinginukai

Cepelinai tinginukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 1 kilogramas
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 1 kilogramas
  • Druska
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Į mėsos faršą pridėkite kepintų svogūnų, pagardinkite druska ir pipirais.
Bulves nuskuskite, sutarkuokite burokine tarka ir lygiomis dalimis sumaišykite su paruoštu faršu (bulvių tarkių gali būti šiek tiek daugiau).
Padarykite pailgus cepelinus ir sudėkite į riebalais pateptą skardą ar kepimo indą.
Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Tinginukų paviršius gražiai apskrunda, susidaro traški plutelė, o vidus minkštas ir purus.
Labai skanu su grybų padažu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Inga
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Tomas
2019-06-22 12:05
Čia, iš lietuviškų bulvių?
Jolanta
2019-06-21 23:45
Mano baba grabe apsivers nuo tolio tinginio!
Inesa
2019-06-08 10:48
Pabandysiu tai pasakyt siandien tikiuosi bus skanu
Rita
2019-01-13 13:23
Aciu uz nostabu receptuka
ilona
2017-04-30 18:05
Mesos turi buti ant puse maziau tada bus skanu .