Cepelinai su mėsa, pagardinti petražolėmis

Cepelinai su mėsa, pagardinti petražolėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas
  • Bulvės, papildomai 8 virtos bulvės, 3 kilogramai
  • Juodieji pipirai
  • Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
  • Laurų lapai
  • Petražolės, šviežios arba šaldytos,, 1 sauja
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiauliena, malta, 500 gramų
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas, 100 gramų
  • Grietinė, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Žalias bulves sutarkuoti ir išsunkti.
Pasūdytame vandenyje išvirtas bulves sutrinti ir sumaišyti su žaliomis.
Į mėsą įdėti žiupsnelį pipirų, lauro lapų, bazilikų, smulkiai supjaustyto svogūno, miltų, krakmolo ir gniužulėlį bulvių masės.
Įpjaustyti žalių petražolių ir gerai išmaišyti.
Formuoti cepelinus.
Išvirti cepelinus verdančiame pasūdytame vandenyje.
Padažui pakaitinti grietinę su sviestu iki užvirimo, įberti pjaustytų petražolių ir užvirti.
Tiems, kas mėgsta petražoles, linkiu pabandyti pasigaminti Naujų metų sutiktuvėms - juk taip norisi žalumos, o ir prie eglutės tiks.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Nu ne
2021-10-23 10:36
Nesąmonė į mėsą dėti miltus krakmolà ir dar bulves ,kas čia gaunasi ,kaip košė ir koks čia cepelinų receptas ,
Ruta
2017-10-18 17:37
Lauro lapai tai prieskonis kuris kam patinka o kam ne tas ne aukoja... na bet kam tie miltai ir krakmolas i mėsos masė tai nelabai suprantu...
Nilka misiute
2017-03-13 12:04
Is tikro labai gardus
Stasys
2011-03-15 13:29
Viena pazistama deda po lauro lapeli (ciela) i kozna cepelina. Jai sake skanu.
Sandrius
2011-01-07 16:46
neatkreipaiu demesio, as perku tik cielus. jeu butu parasyta malti lauro lapai buciua supratusi, o dabar tikrai pagalvojau, kad cieli