Cepelinai su mėsa, pagardinti petražolėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas
- Bulvės, papildomai 8 virtos bulvės, 3 kilogramai
- Juodieji pipirai
- Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
- Laurų lapai
- Petražolės, šviežios arba šaldytos,, 1 sauja
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiauliena, malta, 500 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, 100 gramų
- Grietinė, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Žalias bulves sutarkuoti ir išsunkti.
Pasūdytame vandenyje išvirtas bulves sutrinti ir sumaišyti su žaliomis.
Į mėsą įdėti žiupsnelį pipirų, lauro lapų, bazilikų, smulkiai supjaustyto svogūno, miltų, krakmolo ir gniužulėlį bulvių masės.
Įpjaustyti žalių petražolių ir gerai išmaišyti.
Formuoti cepelinus.
Išvirti cepelinus verdančiame pasūdytame vandenyje.
Padažui pakaitinti grietinę su sviestu iki užvirimo, įberti pjaustytų petražolių ir užvirti.
Tiems, kas mėgsta petražoles, linkiu pabandyti pasigaminti Naujų metų sutiktuvėms - juk taip norisi žalumos, o ir prie eglutės tiks.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-10-18 17:37
Lauro lapai tai prieskonis kuris kam patinka o kam ne tas ne aukoja... na bet kam tie miltai ir krakmolas i mėsos masė tai nelabai suprantu...
2017-03-13 12:04
Is tikro labai gardus
2011-03-15 13:29
Viena pazistama deda po lauro lapeli (ciela) i kozna cepelina. Jai sake skanu.
2011-01-07 16:46
neatkreipaiu demesio, as perku tik cielus. jeu butu parasyta malti lauro lapai buciua supratusi, o dabar tikrai pagalvojau, kad cieli
2021-10-23 10:36