Cepelinai su mėsa

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 1.5 kilogramo
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai
- Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
- Mairūnas, džiovintas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 300 gramų
- Druska
- Vorčesterio padažas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Sutarkuoti nuluptas bulves ir jas nusunkti.
Nusunktą skystį palikti pastovėti, nes turi nusėsti krakmolas, po 10-15 minučių galima nuplikyti verdančiu vandeniu ir sudėti į bulvių tarkį.
Susmulkinti svogūnus ir pakepti su 1-2 šaukštais alyvuogių aliejaus, sumaišyti su mėsa, smulkintu česnaku, prieskoniais ir mairūnu.
Imti bulvių masės, suploti, į vidų dėti mėsos rutuliuką ir gražiai paslėpti mėsą tarp bulvių.
Rankas suvilgyti vandenyje (vanduo padės juos gražiau formuoti) ir formuoti cepelinus.
Cepelinus virti pasūdytame vandenyje apie 40 minučių.
Cepelinai valgomi su pakepintų lašinukų ir svogūnų padažu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-02-02 23:27
as i zaliu bulviu nusunktus tarkainius imaisau virtu bulviu santykiu, mazdaug 50:10. Verdu 30 min. Cepelinai buna minksti, purus ir niekada nesuyra.
2014-01-17 14:35










2013-11-13 09:08
nu seip visai liuks 

2012-09-07 23:42
SAKAU DUOKIT CEPŲ MAN, DAUGIAU NEKARTOSIU
2015-02-07 10:39