Cepelinai su mėsa

Cepelinai su mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 1.5 kilogramo
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai
  • Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
  • Mairūnas, džiovintas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 300 gramų
  • Druska
  • Vorčesterio padažas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Sutarkuoti nuluptas bulves ir jas nusunkti.
Nusunktą skystį palikti pastovėti, nes turi nusėsti krakmolas, po 10-15 minučių galima nuplikyti verdančiu vandeniu ir sudėti į bulvių tarkį.
Susmulkinti svogūnus ir pakepti su 1-2 šaukštais alyvuogių aliejaus, sumaišyti su mėsa, smulkintu česnaku, prieskoniais ir mairūnu.
Imti bulvių masės, suploti, į vidų dėti mėsos rutuliuką ir gražiai paslėpti mėsą tarp bulvių.
Rankas suvilgyti vandenyje (vanduo padės juos gražiau formuoti) ir formuoti cepelinus.
Cepelinus virti pasūdytame vandenyje apie 40 minučių.
Cepelinai valgomi su pakepintų lašinukų ir svogūnų padažu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Ilona
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jolanta
2015-02-07 10:39
As taip pat dedu virtu bulviu. O tai vien is zaliu bulviu tarkiu cepelinai nebus kieti???
L
2014-02-02 23:27
as i zaliu bulviu nusunktus tarkainius imaisau virtu bulviu santykiu, mazdaug 50:10. Verdu 30 min. Cepelinai buna minksti, purus ir niekada nesuyra.
(anonimas)
2014-01-17 14:35
arselis: arselis:
edgaras
2013-11-13 09:08
nu seip visai liuks
ŠO BI ODIGOS
2012-09-07 23:42
SAKAU DUOKIT CEPŲ MAN, DAUGIAU NEKARTOSIU