Cepelinai su grybų įdaru

Cepelinai su grybų įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, virtos, 1 kilogramas
  • Krakmolas, 3 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaulienos lašiniai, rūkytų, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Grybai, sūdyti, 0.5 litro
Gaminimo instrukcija:

Virtas bulves nulupkite, sumalkite arba sutrinkite, sumaišykite su krakmolu, įberkite druskos ir gerai išmaišykite.
Sūdytus (arba 50 g džiovintus) grybus pamirkykite 1-2 val., išvirkite ir kartu su lašiniais sumalkite mėsmale.
Į juos sudėkite kiaušinį, džiūvėsėlius, riebaluose pakepintą svogūną, pasūdykite ir gerai išmaišykite.
Vietoje sūdytų grybų galima dėti 50 g džiovintų grybų.
Bulvių masę išskirstykite kiaušinio dydžio gabalėliais, plonai išplokite, į vidurį dėkite dalį įdaro, kraštus užspauskite ir padarykite ovalios formos cepeliną.
Paruoštus cepelinus dėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite apie 15 min.
Padažui paspirginkite smulkiai supjaustytus šviežius lašinukus, pridėkite kubeliais supjaustytų svogūnų ir pakepkite, kol pagels.
Po to įdėkite grietinę ir pakaitinkite iki užvirs.
Druskos dėti pagal skonį.
Patiekite šiltus su pasiruoštu padažu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Virga
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Sandra
2014-11-17 22:19
Man atrodo kad cia didzkukuliai o ne cepelinai. Bet vistiek skanu bandziau
mama
2011-08-17 23:43
va cia tai mano is paciu mylimiausiu maisto patiekalu grybai yra jega cepelinai virtinukai su grybais nuostabu tik virtinukus dar pakepyt britvone su sviestu dar skaniau.su mesa cepelinai yra pagadinta mesa.........
Mantas
2011-04-19 16:32
Caprio Sultyse dar yra Greipfrutu tikrai
Gabriele
2010-07-09 12:16
JU GALIMA NUSIPIRKT KIMBOI