Čeburekai su skaniu įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Mielės, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Miltai, 3 stiklinės
- Pienas, 1 stiklinė
- Grybai, 200 gramų
- Malta mėsa, 200 gramų
- Sūris, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Pieną pašildyti iki kambario temperatūros ir sumaišyti su mielėmis.
Tada berti miltus ir išminkyti tešlą. Ji neturi būti kieta, bet neturi ir lipti prie rankų. Tešlą palikti stovėti šiltai maždaug valandai.
Kol tešla stovi pasidarykime įdarą. Sūrį sutarkuoti smulkiai ir sumaišyti su grybais bei faršu. Pagardinkite įdarą mėgstamais prieskoniais.
Tada tešlą iškočioti, formuoti apvalią formą, dėti įdarą, perlenkti ir suspausti su šakute.
Kai jau padarėte visu čeburekus, juos reikia kepti kol gražiai paruduos ant mažos ugnies. Prie čeburekų puikiai tinka česnakinis padažas arba tiesiog sultinys. Skanaus!
» Rašyti komentarą