Čeburekai

Čeburekai
Išvirtus sudėti į puodą, kad suminkštėtų, ir uždengti.
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos faršas, 300 gramų
  • Miltai, 300 gramų
  • Kefyras, 200 mililitrų
  • Vanduo, 50 mililitrų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Bazilikas, 1 žiupsnelis
Kepimui:
  • Aliejus, 400 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kefyrą, kiaušinį ir miltus sumaišyti (miltų tiek, kad tešla tiktų minkyti).

  2. Maltą kiaulieną sumaišyti su druska ir prieskoniais, užplikyti verdančiu vandeniu, dar kartą gerai išmaišius padėti šaltai maždaug 1 valandai.

  3. Vėliau gaminti čeburekus, kraštelius užspaudžiant šakute.

  4. Virti aliejuje. Skanaus:)

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Inga
2016-06-30 09:46
Labai skaniai gavosi