Čeburekai

Išvirtus sudėti į puodą, kad suminkštėtų, ir uždengti.
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaulienos faršas, 300 gramų
- Miltai, 300 gramų
- Kefyras, 200 mililitrų
- Vanduo, 50 mililitrų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Bazilikas, 1 žiupsnelis
- Aliejus, 400 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kefyrą, kiaušinį ir miltus sumaišyti (miltų tiek, kad tešla tiktų minkyti).
Maltą kiaulieną sumaišyti su druska ir prieskoniais, užplikyti verdančiu vandeniu, dar kartą gerai išmaišius padėti šaltai maždaug 1 valandai.
Vėliau gaminti čeburekus, kraštelius užspaudžiant šakute.
Virti aliejuje. Skanaus:)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-06-30 09:46