Burokėlių salotos žiemai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Burokėliai, 4 kilogramai
- Svogūnai, 0.5 kilogramo
- Pomidorai, 0.5 kilogramo
- Obuoliai, 0.5 kilogramo
- Morkos, 0.5 kilogramo
- Česnakai, 1 vienetas
- Druska, 4 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Actas, 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Burokėlius (nevirtus) nulupti ir sutarkuoti burokine tarka, morkas sutarkuoti ir pakepinti , svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti.
Obuolius sutarkuoti, pomidorus supjaustyti didesniais kubeliais, sudėti druską, cukrų, aliejų ir viską kaitinti apie 50 min. Baigiant virti sudėti smulkintą česnaką, supilti actą.
Puikiai tinka patiekti kaip salotas ar netgi virti sriubai.
Skanaus
» Rašyti komentarą