Burokėlių salotos

Burokėlių salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Burokėliai, pailgas, 1 vienetas
  • Morkos, didelė, 1 vienetas
  • Konservuotos pupelės, 3 valgomieji šaukštai
  • Pekino kopūstas, 1 lapas
  • Poras, 1 gabalas
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Himalajų druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Burokėlį nuplauti, supjaustyti riekelėmis, aptepti aliejumi, suvynioti į foliją .

  2. Morką nuskusti, supjaustyti griežinėliais.

  3. Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių temperatūros, sudėti į kepimo skardą burokėlius folijoje ir morkas ( jei kepate be silikoninio kilimėlio, įkloti kepimo popieriaus), kepti 40 min.

  4. Pekino kopūsto lapą ir porą susmulkinti, suberti konservuotas pupeles, druską, išmaišyti.

  5. Iškeptoms daržovėms leisti atvėsti, nuo burokėlių nulupti odeles, viską sudėti į lėkštę, jei reikia, pabarstyti druska.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Audronė
» Rašyti komentarą