Burokėlių salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Burokėliai, pailgas, 1 vienetas
- Morkos, didelė, 1 vienetas
- Konservuotos pupelės, 3 valgomieji šaukštai
- Pekino kopūstas, 1 lapas
- Poras, 1 gabalas
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Himalajų druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Burokėlį nuplauti, supjaustyti riekelėmis, aptepti aliejumi, suvynioti į foliją .
Morką nuskusti, supjaustyti griežinėliais.
Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių temperatūros, sudėti į kepimo skardą burokėlius folijoje ir morkas ( jei kepate be silikoninio kilimėlio, įkloti kepimo popieriaus), kepti 40 min.
Pekino kopūsto lapą ir porą susmulkinti, suberti konservuotas pupeles, druską, išmaišyti.
Iškeptoms daržovėms leisti atvėsti, nuo burokėlių nulupti odeles, viską sudėti į lėkštę, jei reikia, pabarstyti druska.
» Rašyti komentarą