Burokėlių pyragas pagal Oliverį

Burokėlių pyragas pagal Oliverį
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, žievelė, 1 vienetas
  • Cinamonas
  • Gvazdikėliai
  • Imbieras, 2cm gabaliukas, 1 vienetas
  • Medus, 150 mililitrų
  • Muskatas
  • Kiaušiniai, dideli, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 150 gramų
  • Kvietiniai miltai, rupūs, 100 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 170 mililitrų
  • Apelsinų sultys, 1 vienetas
  • Druska
  • Burokėliai, 500 gramų
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Burokėlius išvirti, atvėsinti, nulupti ir sutrinti iki vientisos masės. Sudėti tarkuotą imbierą, trynius, medų ir aliejų, išmaišyti. Tada sudėti kepimo miltelius, polentą, miltus, tarkuotą apelsino žievelę, supilti sultis, suberti prieskonius ir išmaišyti. Baltymus išplakti ir įmaišyti į burokėlių masę. Supilti tešlą į riebalais pateptą formą ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 35 minutes. Prieš pjaustant atšaldyti.

Receptą atsiuntė: http://forelle.blogas.lt
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Siga
2017-11-14 11:48
Ar bandėt, kad taip rasot
kamilea
2011-01-24 21:25
fe man neskanu
Neringa
2011-01-14 19:12
negundancai fe
Staras
2010-10-21 17:05
tikras nevykėlis..................
(anonimas)
2010-10-20 18:36
neverta gadinti produktu...