Burokėlių pyragas pagal Oliverį

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, žievelė, 1 vienetas
- Cinamonas
- Gvazdikėliai
- Imbieras, 2cm gabaliukas, 1 vienetas
- Medus, 150 mililitrų
- Muskatas
- Kiaušiniai, dideli, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Kvietiniai miltai, rupūs, 100 gramų
- Alyvuogių aliejus, 170 mililitrų
- Apelsinų sultys, 1 vienetas
- Druska
- Burokėliai, 500 gramų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Burokėlius išvirti, atvėsinti, nulupti ir sutrinti iki vientisos masės. Sudėti tarkuotą imbierą, trynius, medų ir aliejų, išmaišyti. Tada sudėti kepimo miltelius, polentą, miltus, tarkuotą apelsino žievelę, supilti sultis, suberti prieskonius ir išmaišyti. Baltymus išplakti ir įmaišyti į burokėlių masę. Supilti tešlą į riebalais pateptą formą ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 35 minutes. Prieš pjaustant atšaldyti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-24 21:25









2011-01-14 19:12
negundancai fe



2010-10-21 17:05
tikras nevykėlis..................



2010-10-20 18:36
neverta gadinti produktu... 

2017-11-14 11:48