Burokėlių mišrainė su silke

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 120 gramų
- Cinamonas, lazdelė, 1 vienetas
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Česnakai, 1 valgomasis šaukštas
- Krapai
- Laurų lapai, lapai
- Obuoliai, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Silkė, 120 gramų
- Actas, vyno, 0.75 stiklinės
- Vanduo, 3 stiklinės
- Druska
- Grietinė, 0.33 stiklinės
- Burokėliai, 240 gramų
- Baltieji pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
Burokėlius išverdame ar iškepame orkaitėje. Tada nulupame ir dedame į marinatą, kuris sumaišomas iš vandens, vyno acto, prieskonių, cukraus, cinamono lazdelės, česnakų ir kitų prieskonių. Taip pat į marinatą įmeskite svogūną ir obuolį. Burokėlį marinate palaikom pora valandų.
Išsiverdame bulves, supjaustome kubeliais, nusausintą burokėlį taip pat supjaustome kubeliais. Sumaišome burokėlius, bulves, smulkintą silkę, žalumynus ir užpilame grietine. Nepamirškite papipirinti ir padruskinti.
Skanaus
» Rašyti komentarą